Kas legendaarse bändi ja andeka ning mitmekülgse Karl-Eriku koostöö jätkub ka tulevikus, seda näitab juba aeg. Tõsiasi on aga see, et üheskoos lauldi Silvi Vraidi mälestuse auks stuudios sisse laul nimega "Magus valu", mille autoriks on Priit Pihlap ja sõnade autor Peep Liblik.

Laulu „Magus Valu“ helikandjale jõudmine võttis aega oodatust kauem. Laulu autori Priit Pihlapi sõnul ei jõudnud see lugu erinevatel põhjustel stuudiosse lindistamiseks: „See laul oli mõeldud tegelikult Silvi Vraidile ning see valmis juba 1998. aastal. Nüüd otsustasime Silvi mälestuseks selle stuudios sisse laulda,“ rääkis Pihlap. Lõpptulemusega on laulu üks autoritest rahul: „Tulemus oli väga hea, mõnus „fiksilik“ lugu, millel kõik olemas: vokaalseade, kitarrisoolo,“ kirjeldab Pihlap FIX-i värskeimat lugu.

Karl-Erik, kes tegi esmakordselt legendaarse ansambliga koostööd, jäi samuti stuudios toimunuga rahule: „Minu ootused olid, et härrased on seda pikalt teinud ja ajavad kogu asja oskuslikult. See, mis stuudios toimus, oli kiire ja kontsentreeritud ning seda võiks iseloomustada sõnaga professionaalne.“

Karl-Erikule sümpatiseerib samuti salvestatud lugu: „"Magus Valu" on väga hea tekstiga ja teksti toetava meloodiaga, kokkuvõttes on lugu väga mõjuv.“

Fixi uut lugu kuuleb kindlasti 22. augustil Tartu laululaval toimuval Suurel Juubeliõhtul, kus ansambel tähistab oma 45. juubelit.