See on ühtlasi nimilaul Läti uues romantilises komöödias "Uusaasta takso" ("Jaungada taksometrs"). Laulu muusikavideo saadab 30. novembril Läti kinodes esilinastuvat mängufilmi. Filmi režissöör on Maris Martinson ja Lauris Reiniks mängib selles peaosa, taksojuht Andreid.

Filmi tootjad kaaluvad järgmisel aastal filmi “Uusaasta takso" eestikeelse versiooni loomist, kus peaosas oleks Lauris Reiniks’iga, kes mängiks koos Eesti näitlejatega.

"Novembris on Läti iseseisvuspäev. Aastal 2018 tähistavad nii Eesti, kui Läti oma 100ndat sünnipäeva. See laul ja video on ühtlasi nagu väike kingitus Läti poolt minu kuulajatele Eestis. Meie riigid on olnud ja jäävad alati sõpradeks, seega tõsi ta on, koos ongi hea. Loodan, et see laul inspireerib kõiki ja paneb uskuma, et asjad lähevad hästi. Ja oleks hea, kui järgmisel aastal saaksime tõesti jutustada seda romantilist ja lustakat filmilugu "Uusaasta takso” ka eesti keeles, koos Eesti näitlejatega. Seniks loodan, et te nautide seda laulu!" ütleb Lauris Reiniks Kroonikale.