“Kolm korda” on Lenna kolmanda stuudioalbumi suve hakul ilmunud avasingel. Lugu on kuulajate poolt hästi vastu võetud ning püsinud ametlikus Eesti singliedetabelis juba 13 nädalat, olles sealjuures kõrgeima positsiooniga naissooloartisti singel. Video loomeprotsessi kirjeldab Lenna järgnevalt: "Minu esimene kujutluspilt oli veealune kaader, millest hakkas kõik edasi arenema. Kutsusin punti Indrek Kasesalu ning tutvustades talle oma mõtteid ja tundeid seoses antud looga, lõime üheskoos video lõpliku idee. Paljud asjad muutusid ja sündisid jooksvalt protsessi käigus."

Kogu video üheks olulisimaks elemendiks oli imeline Eesti loodus. Filmimise käigus külastati nii Piusa koopaid Lõuna-Eestis, Põhja-Eesti pankrannikut kui erinevaid randu ja metsasid. Sealhulgas keerulisemateks võteteks osutusid vee all filmitud kaadrid. "Kõige keerulisem oli jääda rahulikuks ja mitte minna paanikasse õhu puudusest. Õnneks suutsin peale järjepidevat proovimist lõpuks ära harjuda ning hirmust vabaneda," kirjeldab Lenna.

Lenna peab video läbivaks emotsiooniks vabadust, rahu, julgust, tugevust ja uuestisündi, mis on iseloomulik kogu valmivale uuele loomingule. Uue materjali produtsent on Raul Ojamaa.