Lugu võtab kokku laulja 9-kuuse viibimise Berliinis õpingutel olles. Tegu on Kuninga esimese inglise keelse looga, kuid ei tähenda, et uus looming samas vaimus jätkab. “Kuna kirjutasin sõnad olles Berliinis rahvusvahelises seltskonnas, siis tundus inglise keel sel hetkel loomulik. Proovisime ka sõnu eesti keelde tõlkida, kuid selle loo meeleolu jaoks see ei sobinud.” Bändi kitarrist Raul Ojamaa video lindistamise kohta : “Meie jaoks oli see pakkumine väga põnev ja omamoodi vajalik. Katsetasime selle loo originaalversiooni puhul palju elektroonilise muusika helide ja võtetega ning olime lindistamise lõppfaasis seda juba üle produtseerimas. Seega lindistades “Mister Please” akustilise versiooni saime me teha täpselt vastupidist — kasutades vaid nii palju instrumente, kui meil käsi ja jalgu jagus.”

Miljardid lindistavad hetkel oma järgmist singlit, mis tuleb välja veebruaris ning mis on inspireeritud Arcade Fire, Talking Heads’i ning David Bowie loomingust.

TÜVKA tudengid, kes Miljardeid filmisid, on oma sessioonide sarja “Viljandi Vibes” järgmisele tasemele viimiseks algatanud Hooandja projekti, mida on võimalik toetada SIIN.