Lauri Lembinen aka Lenny La Vida on aastatepikkuse staaži ja kogemusega DJ ning muusikaprodutsent, kes on eelkõige tuntud erinevate lugude remixide poolest. Esimesena tõi tuntust tantsuversioon Koit Toome hitist "Mälestused", millele järgnes diskorite hulgas menukas remix "Valgetest Öödest" ning Grete Kleini loost "Kõik Mida Ootasime". Eelmisel aastal ilmunud singlit "Downtown", mis valmis koostöös Dominikaani Vabariigist pärit lauljatari Wendy Robiniga mängiti mitmetes raadiojaamades üle maailma, sealhulgas Prantsusmaal, Sveitsis, Horvaatias, Kanadas, Ameerikas ning Venemaal.

Idee, kuidas Ardi Kaljuvee aka RD lugu "Your Way" remixida võiks, tekkis Lenny'l kiirelt. "Kohe kui seda lugu kuulasin, tekkis mul peas idee, kuidas asja oma käe järgi teha ja minu jaoks oli see piisav ajend, et võtta remiximise töö enda kanda," kommenteerib Lenny Lavida, kes on tulemusega väga rahul ning ootab huviga, kuidas Eesti publik remixi laulule "Your Way" vastu võtab.

Ka Ardi on tulemusega ülimalt rahul. "Mulle meeldib Lenny käekiri väga, julgen öelda, et ta tabas laulu "Your Way" remiximisel lausa üheteistkümnesse. Lenny La Vida poolt tehtud muudatused on väga julged ja lisavad loole palju värskust. Kohe kui Lenny mulle remixi esmase versiooni saatis, teadsin, et peame sellele ka vinge video juurde tegema. Enamus videost on filmitud äsja aset leidnud surfilaagris ning mõned kaadrid on ka Saaremaa Rannapeolt. Video tegemise võttis enda peale minu vend Ardo Kaljuvee, kes oli lahkelt nõus asja ette võtma ja tulemus sai väga lahe," rõõmustab Ardi.