Lugu, mis koosneb liisusalmidest, on eestlaste seas kogunud tuntust eelkõige sõnadega “Hiired kõditasid naba, sina oled mängust vaba”. Omavahel on põimitud nii muusika kui ka teater: loos teeb kaasa ka Vanemuise teatri näitleja Aivar Tommingas.

Uue muusikavideo režissööriks on Pille Kannimäe, kellega on bänd varasemalt koostööd teinud kontserdi visuaalide osas. “Usun, et ükski laps ei sünni siia ilma pahatahtlikuna, vaid teda ja tema suhtumist maailmasse vormivad ümbritsevad täiskasvanud ja ühiskond. Lapsed näevad teises lapses eelkõige mängukaaslast ja võrdset partnerit, olu tegu mistahes “teisest külast” pärit “tegelasega”,” ütleb Kannimäe. “Olenemata vanemate generatsioonide kehtestatud reeglitest ja normidest, otsivad nad ikka ja alati eelkõige rõõmu, mängulisust, sõprust ja vabadust.”

Video laulule “Sõit” valmis Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi televisiooni õppekava magistrantide õppetöö projektina. Produtsendiks oli Raivo Malteri ja produktsiooni koordinaatoriks Marie-Helene Sarapuu. Operaatorina tegi projektis kaasa Mihkel Soe. Videos osalesid Hanna-Liina Võsa Muusikalikooli õpilased.

Tihti välismaal esinev Trad.Attack! on kodupubliku ees juba peatselt. Bänd, kelle masterplaan on mängida igas maailma riigis, annab veebruaris ning märtsis oma “Eesti tuuri” raames kontserdi absoluutselt igas Eesti maakonnas. Piletid on tuurile eelmüügis bändi kodulehel.