Priit Jürjens kolis Ameerika Ühendriikidesse kohe pärast Viljandis keskkooli lõpetamist. 22 aasta eest lombi taha suundunud "ameerika unistuse" püüdja alles hakkab suurema rokkstaarlusega tegelema – mehe karjääri ilmestavad üks kauamängiv ning mõned koostööd muusikutega, kes omas metalkategoorias kindlasti kõvad tegijad. Lisaks kolm täispikka mängufilmi, mis laia levisse jõudnud pole.

"Ühe mu lemmikbändi Megadethi bassimees David Ellefson pakkus end ise minu plaadile mängima, kuna ta fännas mingi ime läbi mu Youtube’i videoid. Kui sul juba selline tegelane taskus on, siis on palju lihtsam sebida ka muid tuntud inimesi endaga koostööd tegema," rääkis Los Angeleses tegutsev kitarrist Priit Jürjens 2017. aastal Õhtulehele.

Internet Movie Data Base elik IMDB räägib Jürjensi kohta järgnevat: "Ta on näitleja ja režissöör, tuntud filmidest "Hired Gun" (2009), mida ilmestab vaatajate hinnangulised 4 punkti 10st, "The Bank Job" (2007) 3,2/10 ja "Identity Crisis" (2008) 3,7/10. Jürjens on suur sõber samuti Eesti juurtega näitleja Johann Urbiga. Kummalgi mehel on chihuahua tõugu koerake, kel nimeks Rambo. Endine kitarriõpetaja Hollywoodi kaskadööride instruktoritele Joe Kramerile ja Diamond Farnsworthile."

Eestis on Jürjens silma jäänud pigem kriitiliste sõnavõttudega eestluse teemadel. Üheks skandaalsemaks otsus loobuda hümni mängimisest ETV eetris vabariigi aastapäeval. Toona solvus Jürjens "Tujurikkuja" sketši peale, milles parodeeriti "Ei ole üksi ükski maa" laulu.

"Ma olin siis veel väike kui Venemaa oma väed selle laulu saatel (minu jaoks vähemalt) Eestist välja viis," kirjutas kitarrist sotsiaalmeedias. Lisaks ei mõistnud Jürjens, miks tema mõned sõbrad ja tuttavad "sellises jamas" kaasa lõid. "Pole ju naljakas," sõnas ta 2016. aastal. Jürjens käskis ETV pearežissööril René Vilbrel "prioriteedid paika panna" ja saatis hümni esitamise pikalt.

Küll aga on Jürjens võtnud nõuks esineda hümniga tänavusel EKRE korraldataval tõrvikurongkäigul. EKRE eesotsas Siim Pohlakuga korraldab seda juba viiendat korda. Jürjens ütles Delfile, et ta tõesti tõrvikurongkäigul Eesti Vabariigi sajanda sünnipäeva puhul esineb. "Mängin rongkäigus Eesti hümni, oma loominguga sel korral ei esine," sõnas Jürjens.

Enne 2016. aasta presidendivalimisi kirjutasid 23 ühiskonna- ja kultuuritegelast valimiskogule avaliku pöördumise, kus kutsusid toetama Mart Helme (EKRE) kandidatuuri. Teiste seas allkirjastas avalduse ka Jürjens. Priit Jürjens tõdeb, et EKRE vaated ühtivad suuresti ka tema vaadetega. "EKRE rahvuslikkus on mulle väga sümpaatne," ütles ta.