Ja et bänd Vanilla Ninja jääb Vanilla Ninjaks.

Katrin Siska teatab telefonis rõõmsal häälel, et tüdrukud on heas tujus ja teevad tulevikuplaane.

Kuid Aleksandr Simakov, kes puhkab praegu Türgis, ei soovi pressiteadet kommenteerida. See-eest teatab ta, et tuleval nädalal algab casting uude projekti “Saa Vanilla Ninjaks”. Loodava bändi nimest ei ole vanadel Vanilladel vähimatki aimu.

Eelseisvast casting’ust on täpselt teada ainult järgmist. Esiteks hakkab projekti (Aleksandr Simakov kasutab tulevasest bändist kõneldes just sõna “projekt”) kuuluma kindlasti ka vene tüdruk. Teiseks on uus projekt orienteeritud Vene šõubisniseturule.

Ja lõpuks on osavõtjatele casting tasuline! (Ajakirjandusse on imbunud info, et seal osalemine läheb maksma 1000 krooni.) Aleksandr Simakov kinnitab kõiki nelja punkti.

“Casting alles algas, see tähendab casting’ule registreerimine,” selgitab Simakov. “See on tõepoolest tasuline, kuid hinna sisse läheb salvestamine stuudios, fotosessioon fotograaf Deniss Georgijevski juures, koolitus… Konkursil osalejad saavad lisaks kogemusele kvaliteetse toote ja CD-l oma portfoolio. Aga konkursi võitjatest saavad uue bändi liikmed ja nad lähevad eelkuulamisele, muuhulgas juhtivate Vene produtsentide ette. Ja bändis hakkab olema vene tüdruk… tingimata!”

Loe, kellena osalevad Ninja-tüdrukud Simakovi projektis “Saa Vanilla Ninjaks.”