"Meie suur soolokontsert," selgitab Tarakany! solist Dmitri Spirin, "See on täielik energiapomm. Kaks ja pool tundi mööduvad kui üks minut. See sisaldab kõiki hitte, mille pärast fännid meid ni armastavad ja värskeid lugusid, mis meid uutele austajatele on tutvustanud. See on sündmus kus lava ja saal saavad üheks end higiseks moshides, kaasa lauldes ja pärast kähiseva hääle ja säravate silmadega koju minna."

Bändi eelmisest külaskäigust Tallinnasse oma 2011. aasta Euroopa-turnee raames on Spirinil head mälestused. Tookordki mängiti Von Krahlis: "Meile meeldis seal mängida. See on hubane klubi kus on mõnus heli ja äge lava. Ja peale selle asub ta vanalinnas, mis meeldib meile ja kindlasti ka publikule."

Tarakany! tuli kokku 1991. aastal Moskvas. Ansambli tee tuntusele algas sajandivahetusel albumiga «Strah i Nenavistj» (2001). Suur kuulsus tuli järgmiste plaatidega «Ulitsa svobody» (2003) ja «Rakety iz Rossii» (2004). Põimides oma loomingus sõlme kaasaegse ameerikaliku punk- ja alternatiivroki helikeele ning väljendus- ja tähendusrikka venekeelse lüürika, on Tarakany! viimased kümme aastat olnud nõutud ja regulaarne esineja rokiklubides ning Venemaa suurematel muusikafestivalidel nagu «Nashestvie» ja «Kubana Fest». Tarakany seni viimane album "Boi do Dyr" ilmus detsembris 2009, järgmine näeb ilmavalgust sel aastal. "Mängime oma järgmise plaadi pealt ka mõned lood," lubab Spirin kõigile Tarakany! fännidele Eestis head meelt valmistada, sest ega nad just iga nädal Eestis esinemas ei käi.

Tarakany! kontsert toimub laupäeval 23. veebruaril algusega kell 22.00 Tallinnas Von Krahli baaris. Bändi ette ja taha valivad muusikat DJ-d Jack D ning Aivar Meos (World Clinic).

Katkend Tarakany! esinemist Moskvas kodupubliku ees:
Meenutus Tarakany! eelmisest esinemisest Tallinnas Von Krahlis: