Nyushat võib julgelt pidada Venemaa popmuusika number üks naisartistiks, kellele kuulub tiitel "Enim number üks singleid välja andnud artist". Nyusha karjäär on olnud kiire ja kõrgelennuline. Artist on oma energiliste ja võimsate lavashowdega sage külaline suurimatel festivalidel ning staadionikontsertidel. 27aastane staar on slaavi kultuuriruumi kuulsuste seas üks enim kõneainet tekitav laulja.

Nyusha kaheksa aastat tagasi ilmunud esimene album "Valida ime" tekitas koheselt suurt tähelepanu Venemaa tantsumuusikas. Tema hittlugudest "Zunami", "Võbirat chudo", "Najadine" ja "Võše" said suured kassahitid. Mõned aastad tagasi ilmunud "Gde tõ, tam ja" ning uusim hitt "Noch" on samuti vene raadiojaamade ja tantsusaalide suured lemmikud.

Nyusha, pärisnimega Anna Šurochkina sündis Moskvas, muusikute peres ning on esinenud 11-aastasest saadik. Erialast muusikaharidust pole Nyusha omandanud, kuid vaatamata sellele võitis 2007. aastal populaarse vene telekanali supertaarisaate. Nyushal on õnnestunud koguda arvukalt hinnalisi auhindu, nende hulgas on ta „Kuldse Grammofoni” laureaat ning mitmete tuntuima vene muusikakanali MuzTv auhinna võitja.

Ürituse piletid on alates 1. maist müügis Piletilevis.