Poiste sõnul on kodus olla värskendav ning Berliinist on kaasa toodud uus loomeind ja perspektiiv Eesti elule.

Värskete inspiratsioonituultega saabus ka varem Marten Kuninga sooloprojektina tuntud bändile uus nimi - MILJARDID. Marteni sõnul tuli teise kauamängiva kallal töötades rohkem impulsse ja koostööd ning ei nähtud enam põhjust, miks see peaks ainult tema nime kandma: "Oleme selline üks vahva kamp!".

Aga miks just Miljardid? Seda võib võtta, kui ambitsiooni: "Kui sa midagi väga soovid, siis sa pead seda kuidagi väljendama ja see saab reaalseks. Me tõmbame miljardeid enda poolt," avaldab Raul nime tagamaid.

Bändimeeste koosseis on sama: Marten Kuningas,Raul Ojamaa, Peedu Kass ja Kristjan Kallas, aga instrumentide ridades võib näha selliseid uusitulijaid nagu näiteks bass-sünt ja elektroonilisi elemente käivitav "padjand". 

Esmakordselt saab Miljardeid näha juba homme startival festivalil Kultuuritolm 2015, kell 01:00, Telliskivi Loomelinnaku punases saalis. Kontserdipublikule lubatakse rohkem elektrifitseerituid laineid ning esitusele tuleb ka täiesti uhi-uus lugu!

Mida igatseti Eesti juures kõige rohkem, millist kunsti valdab Raul lisaks muusikale ning mida arvavad nad päevakaja tekitavast pagulaste olukorrast, vaata videost!