„Sanity“ on tänaseks teinud juba jõulise hüppe briti edetabelites, positsioneerudes UK Music Week Upfront Club Chart’is teisel tabelinädalal kuuendale kohale. Samuti leiab loo DMC erinevatest tabelitest kokku lausa viie ededabeli esikolmikus.

"Sanity" kaasautoriks on Hannah‘i enda kõrval Steve Booker, kelle seniseks tuntuimaks looks inglise artisti Duffy hittlaul "Mercy". Tagamaks edu klubides valmistasid singlist oma versioone tantsumuusika tipptegijad Bimbo Jones, Sharp Boys, Riffs&Rays, Dr.Kucho, Tristan Ingram&Ali Wilson ning Adam K&Soha. Just viimaste produtsentide remix on saanud väga head tagasisidet ja leidnud kindla koha näiteks eelmisel aastal Tallinna Lauluväljakul Madonna kontserdi soojendusesineja Paul Oakenfoldi DJ-settides.Hannah‘i eelmised laulud “Keeping Score”, “Shadow On The Wall” ja “I Believe In You” saavutasid kõrgeid kohti just Inglismaa ja USA klubitabelites sealhulgas briti muusikabiibli Music Week UpFront Club Chart’i 1. Üks lauljatari suurimatest fännidest on DJ ja produtsent Paul Van Dyk, kes lugu "I Believe In You" mängis oma klubituuridel üle Euroopa terve möödunud suve.

Uuele laulule "Sanity" valmis ka video, mille autoriteks mitmete Scissor Sistersi, Basement Jaxxi ja The Streetsi edetabelivideote tegijad. Hannah‘i kostüümid video jaoks disainis Fee Jones, kes vastutab muuhulgas näiteks superdiiva Kylie stiili eest. "Sanity" ilmub Inglismaal müügile plaadifirma Snowdog Records alt novembris.