Semy pole aga oma soolokarjääri unarusse jätnud. Möödunud aastal ilmunud debüütsingel "Siia jõudsin" on lõpuks saanud väärilise järje. Uus soolosingel kannab pealkirja "Siis, kui peab" ning palaga
tuleb kaasa ka Semy esimene muusikavideo sooloartistina.

"Lugu räägib mehest, kes on emotsionaalselt omadega ummikus. Ta on segaduses," räägib laulja singli kohta. "Loo sõnad kirjutasin koos sõbra Maanus Masinguga, kes on ühtlasi ka video režissöör," ütleb Semy ning lisab, et tekst sündis suhteliselt kiiresti, koos laulu kuulates ning sellest inspiratsiooni ammutades.

"Laulu teksti võib iga kuulaja tõlgendada omamoodi. Video toob vaatajani kontseptsiooni, kus mees maitseb maagilist jooki, mille mõju viib ta eneseotsinguteni, rändama oma mõtetes erinevatesse kohtadesse, kus püüab leida kaotatud ennast," seletab Semy laulu ning video sisu.

Operaatoriks õppiva Masingu jaoks on tegu tema esimese muusikavideoga. Kontseptsiooni töötas ta välja koos Semyga ning ka ise tantsukool Semiir tantsjate ridadesse kuulunud Maanus, kaasas tempoka loo videosse ka kakskümmend viis Semiiri andekat tantsijat.

Semy kinnitab, et "Siis, kui peab" ei jää kindlasti tema ja Maanuse viimaseks koostööks. Ideid on meestel palju ning juba lähitulevik tõotab tuua uusi ning põnevaid projekte.

Loo link iTunes'is.