Oma 1990ndate suurhittidega "Saturday Night", "Sexy Eyes" ja "Another Day" end ajastu muusikatippu laulnud staar esineb nagu enamik selleaastastest artistidest festivalil ja ka Eestis esmakordselt.

48aastane Whigfield on Taani laulja, kelle 1994. aasta hittlugu "Saturday Night" sai kiirelt suureks ülemaailmseks hitiks. Laulja on oodatud külaline paljudel festivalidel ja tähtsündmustel. Muuhulgas esines ta 2018. aasta vastuvõtu megashowl Berliinis Brandenburgi väravate ees, mis on üks suurimad omalaadseid maailmas ja mida külastab igaaastaselt vähemalt 100 tuhat inimest.

Sel aastal neljandat korda toimuv We Love The 90s-el esineb terve rida suuri 1990ndate aastate muusikanimesid. Lauluväljaku panevad retrorütmides tantsima peale Whigfieldi No Mercy, Nana, Loona, La Bouche, KLF feat Wanda Dee, S Club, Londonbeat, Twenty 4 Seven, 2 Brothers on the 4th Floor.

Eesti artistidest esinevad Maarja-Liis Ilus, Koit Toome & Sarah, Meie Mees, Caater, Nancy, A-Rühm, Mr Happyman, Marju Länik, Astra, Estin ja Elvise kavaga Carl Danhammer.