Nimemuutus sai teoks nädal tagasi. “Helistasin kuttidele, et oleks vaja üle hulga aja üks koosolek teha,” ütles bändi liider Kristjan Kasearu. “Pakkusin selle nime välja, muid pakkumisi ei tulnud, kõik olid päri,” vahendab SL Õhtuleht Kasearu sõnu.

Teiseks põhjuseks, miks otsustati nimi ära vahetada, on Kristjani sõnul MTV Baltic. “Kirjutame vaikselt ka ingliskeelset muusikat, siis selleks, et hakata kuhugi välja piiluma ning end mujal proovile panna, on vaja ingliskeelset nime, ma arvan. Lihtsalt Elav Legend — sellega ei ole nii lihtne läbi lüüa.”

“Bändis on päris suur muutuste aeg,” räägib Kristjan. “Meil tuli juurde uus liige ja kirjutame uut musa. Praegu on bändil aga loominguline paus, tänu mulle, sest käivad “Romeo & Julia” etendused.”

Poisid mõtlevad uue nime all ka uue plaadi üllitamisest. Kasearu kinnitab, et tema muutusi ei karda, pigem pooldab neid.

Miks just Paradise Crew? “Sest maapealne paradiis on rock’n’roll ja crew — bänd on minu jaoks ülioluline, kui teine pere, sestap on crew ehk kamp minu jaoks ülitähtis. Ja teeme ka natuke gruuvimat musa.”

Elava Legendi fännid on oma iidolite otsusele Kristjani sõnul väga erinevalt reageerinud.

“Osad on täitsa šokis,” ütleb Kristjan. “Aga seda ma küll ei karda, et nimevahetus meid madalale tagasi tõmbab. Meil pole varem kunagi olnud nii palju mõtteid ja tahtmist asja edasi teha kui praegu — asi läheb veel suurema hooga edasi. Fännidel ei ole mõtet põdeda.”