20-pealine Dirkschneideri tuuriseltskond saabub Eestisse neljapäeva hommikul. Korraldajalt on palutud bändile ja tehnilisele personalile kaks toidukorda päeva jooksul, eraldi on rõhutatud, et kahele inimesele on vajalik taimetoit. Bändi riietusruumi on muuhulgas palutud kohalikku õlut, 1 pudel valget veini, 24 liitrit mullita vett, 1 pudel viina, erinevaid karastusjooke nagu Coca-Cola, Sprite, Fanta. Lisaks võileivamaterjale, kohvi, teed, jogurtit ja palju muud.

Heavy-metali fänne hullutav miniatuurne Udo Dirkschneider on tõeline metali-ikoon, kelle tegemisi jälgivad põnevusega sajad tuhanded, kui mitte miljonid muusikasõbrad. Udo nimi kerkis metalimaailmas esiplaanile juba 1970. aastate alguses, kui tema eestvedamisel loodi legendaarne Saksa grupeering Accept, kust ta selle kõrgaegadel skandaalselt lahkus, et luua stiililt sarnane, kuid siiski täiesti uus bänd — U.D.O.

Projekti Dirkschneider tuur “Back to the Roots”, mille vältel bänd esitas eranditult Accepti lugusid, osutus maailmas niivõrd menukaks, et otsustati tuuri pikendada. Rock Cafes toimuval kontserdil on veel üks kord võimalik kuulda Udo Dirkschenideri esituses Accepti surematuid hitte. Arvatavasti üks Saksa metalmuusika suurimaid ekspordiartikleid on olnud äratuntav just Udo hääle järgi — rockmuusika huvilised teavad unepealt Accepti aegumatuid hitte nagu “Princess Of The Dawn“, “Balls To The Wall“ ja “Metal Heart“.

Piletid Dirkschneideri kontserdile hinnaga alates 32 EUR on müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti. Kontsert on vanusepiiranguta. Kontserdi erikülaline on Briti hevilegend Raven.