Bändi liikmed on Hurtsi tunnustuse üle õnnelikud ja ootavad tuurile minekut: "Meil on väga hea meel alustada 2016 aastat ja I Wear* Experiment'i uue albumi kava nii mastaapsete arena-kontsertidega. Midagi paremat on väga raske soovida." I Wear* Experiment saab koos Hurtsiga lavale astuda 1. märtsil Riias, 10. märtsil Tallinnas ja 11. märtsil Vilniuses.

2011. aasta lõpus alustanud I Wear* Experiment ühendab endas avangardistlikku, elektroonilist ja eksperimentaalset muusikat. Trios on mõttelõngad ühendanud trummar Mikk Simson ja ilusa hääle ning geniaalsete ideedega Johanna Eenmaa. Eestkõneleja Jando Jaksi tegeleb bändis kõige muuga peale trummimängimise ja laulmise. Sel aastal paneb bänd end proovile ka Eesti Laulu konkursil, olles juba pääsenud finaali.

Konkurss Hurtsi soojendusartistiks saamiseks oli väga tihe, sest kokku osales võistlusel 47 erinevat muusikalist kollektiivi kolmest Balti riigist. I Wear* Experiment astus Eestis võistlustulle koos teiste andekate Eesti bändidega nagu NOËP, Innersound, Kristjan Kasearu, Kali Briis ja Facelift Deer.

Hurts on Manchesterist pärit muusikaline kooslus, mille kaks esimest albumit “Happiness” ja “Exile” on jõudnud Briti muusikatabelite esikümnesse. Eelmise aasta lõpus andis bänd välja albumi “Surrender”, mille singlid “Lights” ja “Somekind of Heaven” on juba vallutanud raadiojaamade playlistid. Hurts esineb Tallinnas Saku Suurhallis 10. märtsil ja on lubanud seni võimsamat ülesastumist.

Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja www.piletilevi.ee kodulehel.