"Plaat on loodud mõeldes kuulajatele, kes tahavad ületada oma hirme, kinnistada positiivset mõtlemist või ka lihtsalt head muusikat nautida," kirjeldab Ikevald oma loomingut.

Ikevald Rannapi uued lood on masterdatud mainekas Los Angelese Igloo Stuudios, mille arsenalis on juba 19 Grammyt. Digitaalselt saada oleval plaadil teevad muusikat Ricardo Guarilha, Silver Ulvik, Valdur Viiklepp, Carl Tuulik ja Rene Puura. Üks lugu on salvestatud ka New Yorkis Nick Morani, Diego Voglino ja Adam Armstrongi poolt.

EP esimene singel "Got my Focus on" tuletab noore muusikul sõnul meelde, et kuigi asjad võivad olla vahest halvasti, siis toredatele asjadele elus keskendudes, võib kõik muutuda. "Oluline on keskenduda heale ja see mõjutab kogu meie elu positiivses suunas," selgitas Ikevald laulu saamislugu.

"Muusika kuulajana on mulle alati meeldinud lood, mis tõstavad tuju, annavad jõudu ja mille järgi on hea kaasa laulda. Selle tõttu kirjutasin plaadi "LiveLoveLaugh", millel 6 väestavat lugu," lisas Ikevald.

Rohkem infot: www.ikerann.com