Veider muusikavideo on saanud väga kõva koha, väljaanne valis selle lausa kolmandale kohale. Ta figureerib edetabelis koos selliste maailmastaaridega nagu Beyonce, Jay-Z, Ariana Grande ning Childish Gambino.

Video režissöörid on Tomas Tammemets ja Anna-Lisa Himma, viimane on ka video kunstiline juht ja stilist. Eriefektide eest vastutas Denis Strahhov (Denhov Visuals). Ühes muusikavideoga ilmavalgust näinud lugu on produtseeritud legendaarse A. G. Cooki ja UK produtsendi felicita poolt ning antud välja PC Music plaadifirma alt.

Oma värskel kauamängival teeb Tommy koostööd maailmanimedega nagu Boys Noize, kes on muuhulgas produtseerinud muusikat ka A$AP Rockyle. Plaadi feature listis kohtab ülipõnevaid nimesid — näiteks lööb loos “Mona Lisa” kaasa ka maailmakuulus moedisainer Rick Owens, kelle moesõus Tommy tänavu üles astus.

Tema hiljutised singlid “Little Molly” ning “Pussy Money Weed” on olnud äärmiselt edukad ning pugenud miljonite austajate hinge. Muusikut saadavad väljamüüdud kontserdid mainekates kontserdisaalides üle maailma. Muusik annab oma seni suurima autorikontserdi 29. detsembril Eestis, Saku Suurhallis, esitledes oma uut albumit “¥€$”. Antud kontsert paneb alguse 2 kuud vältavale Euroopa ja Venemaa ¥€$ tuurile algusega veebruaris 2019.