TalkSport World Cup Anthem 2010 lauluvõistluse võitja kuulutati välja täna miljonitesse ulatuva kuulajaskonnaga populaarse raadiojaama TalkSport otse-eetris.

“2007 oli see aasta, mil minu jaoks läks jalgpallimaailmas “pall veerema”. Kui Eesti ja Inglismaa Jalgpalli Liit toetasid minu ülesastumist Wembley staadionil, kus ma Inglismaa — Eesti mängu eel mõlema riigi hümne laulsin, tundus see küll alguses utoopiline ja uskumatu ettevõtmine, kuid seistes keset jalgpallipühamut 90 000 inimese ees sain aru, et miski siin elus pole võimatu! See oli kahtlemata minu elu üks vastutusrikkamaid ja meeldejäävamaid hetki,” meenutab Hannah.

“2010. aasta jalgpalli MM-finaalturniiri eel, mil Inglismaa peatreener Fabio Capello kuulutas, et Inglismaa ei telli ametlikku jalgpallihümni, vaid see lastakse rahval valida, otsustasin oma looga Talk Sport World Cup 2010 Anthem for England konkursil osaleda. “I Believe In You” kannab edasi sõnumit ja ideed, mida Inglismaa esindab ja vajab. Sport, jalgpall, nagu ka väga paljud muud valdkonnad elus, nõuavad palju pühendumist, andekust, tööd, aega, õnne ja uskumist. Uskumist enesesse ja uskumist oma võimetesse — sellest “I Believe In You” räägibki,” ütleb lauljatar.

“Ma tänan südamest kõiki oma fänne ja sõpru, kes elasid võistlusele tulihingeliselt kaasa ja hääletasid! Ma tänan Eesti Jalgpalli Liitu, kes on üles näidanud omapoolset suurt toetust, ning kõiki inimesi, kes usuvad. Usuvad, et ei ole olemas võimatuid unistusi, on vaid meie piiratud arusaam võimalikkusesse! Seda peame meeles pidama ka Eestis jalgpallist mõeldes ja unistades — läbi suure pühendumise on kõik võimalik,” lisab Hannah.