Kas sugulased isekeskis kaklevad loominguliste erimeelsuste tõttu ka palju?

Ojaa, see on küll tõsi, et uut materjali tootes tõuseb toatemperatuur päris kõrgele. Ükski diplomaatia ei kehti vendade omavahelises suhtluses, kuid meie meelest on see pigem meie bändi väärtus kui puudus! Muusika seisnebki emotsioonide jagamises ning meie oleme enda üle väga uhked!

Mis on Von Hertzen Brothersi tulevikuplaanid? Kuhu te, poisid, oma bändiga suundute?

Hetkel oleme tegeleme oma järgmise stuudioalbumi eeltööga ehk käime kõik lood korra veel tähelepaneliku kõrvaga üle ja otsustame, millised plaadile lähevad. Loodame, et saame uutes kohtades tuuritada, uusi fänne koguda, selle kaudu publikut suurendada ning oma emotsioone teistega jagada.

Nüüd küsimus kõigile neile, kelle perekonnanimi ei ole Von Hertzen (naer). Millist rolli mängivad bändi tegevuses need liikmed, kes perekonda ei kuulu?

Tõsi ta on, et Von Hertzen Brothersi eesmärk on toota muusikat siiski läbi vennakeste visiooni. See ei ole alati lihtne, kuid selles supis on juba piisavalt kokkasid. Laval oleme me küll viiekesi, kuid kirjutamise ja asjaajamise vastutus lasub ainult vendadel.

Te olete väga palju rääkinud sellest, kuidas saate inspiratsiooni ajalooliste kirjanike teostest nagu näiteks William Blake. Mis see siis tähendab? Et kaasaeg ei anna piisavalt ainest?

Tegelikult tunneme me, et kõik, mis elus juhtub, võiks leida oma tee meie muusikasse ehk teisisõnu, pole oluline, mis loomingu päästikuks on. Selleks võib olla mõni ammu-unustatud poeet Indiast või enda isikliku elu olulised pöörised. Kuid meil on tõepoolest lugude kirjutamise tarvis loodud enda kirjutamisviis ning päris kindlasti ei kuulu selle hulka Starbucksi macchiato trimpamine või laiekraanteleri vahtimine. Meie eesmärk on luua midagi ajatut ja igavest ning paraku tänapäev ei paku selleks tõepoolest kuigi tihti ainest.

Olete Eestis juba päris mitu korda käinud, meenutage veidi oma kogemust. Milliseid Eesti muusikuid Te teate ja austate?

Rock Cafe on jätnud väga ereda mulje ning meil on hea meel olnud saada tuttavaks Eesti suurepäraste vändidega. Me oleme otseloomulikult alati teadnud Metsatöllu ja J.M.K.E'd, kuid meeldiva üllatuse valmistasid Ewert and the Two Dragons, Vaiko Eplik, Dramamama ja Nevesis. Ning Tanel Padar on teie rokiajaloo täiesti eraldi peatükk - ta on tõeliselt andekas, karismaatiline ja lõbus inimene!