White Lies on alternatiivrokkbänd Londonist, kuhu tänasel päeval kuuluvad: Harry McVeigh (vokaal, kitarr), Charles Cave (bass), ja Jack Lawrence-Brown (trummid). Kontsertidel on abiks ka Tommy Bowen klahvpillidel.

Bänd sai alguse 2002. aastal kui loodi grupp Fear of Flying, mis omakorda aastal 2007 nimetati ümber ansambliks White Lies. Bänd tekitas meelega suurt meediahaipi kui hoidus 5 kuud oma debüütesinemisest, ja kui see kord aset leidis, oli bändil plaadifirmasid jalaga segada kelle hulgast valida enda jaoks parim. "Me tahtsime, et esimene kontsert näeks välja uskumatu, kuulduks uskumatu ja et see oleks sõnaotseses mõttes täiuslik debüütesinemine," lausus Jack Lawrene-Brown.

Singlite "Unfinished Business" ja "Death" avaldamine avas bändile uksed paljude tuuride ja festivalide esinemisteks Inglismaal ja Põhja-Ameerikas, sealhulgas peaesineja koht BBC Radio 1 Big Weekend'l ning esinemine 2009 NME Awards tuuril. Järgnenud singlid "To Lose My Life" ja "Farewell to the Fairground" kergitasid veelgi meediahuvi ning bänd võttis ette esimese maailmatuuri, kus nemad figureerisid kui peaesineja. Debüütalbum "To Lose My Life..." nägi ilmavalgust 19. jaanuaril 2009 tõustes kiiresti edetabelitesse üle Euroopa.

White Lies on oma lühikese eluea jooksul saanud suhteliselt palju auhindu ja nominatsioone erinevates küsitlustes ning edetabelites. Bändi muusikat on tihtipeale võrreldud ansamblitega Joy Division, Editors ja Interpol.

Uus kauamängiv "Ritual" näeb ilmavalgust 17. jaanuaril 2011, albumi esiksingel "Bigger Than Us" on juba kuuldaval parimates raadiojaamades.

Piletid White Liesi kontserdile hinnaga alates 395 kroonist tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti 15. detsembril kell 10:00.