Projekt kujutab endast hooajalisi üritusteseeriaid.
Omavahel miksitakse kokku moeetendusi ning peoõhtuid. Külalistel oli võimalus nautida viimaseid moetendentse nii Eesti, kui välismaa disaineritelt ning lõõgastuda meeldivas atmosfääris.

Moeürituste läbiviimise kohtadeks hakkavad olema mainekad Tallinna restoranid ja osalevad nii Eesti kui ka välismaa disainerid, ilusalongide, ilukliinikute, butiikide ning peenemate showroom`ide esindajad.

Sel korrral toimus Autumn Fashion Showcase 2018 Monaco Restoranis, kus peakokk Virko Tugevus pakkus külalistele rikkaliku toiduvalikut ja sommeljee Bestwine poolt oli hoolikalt valitud veini.

Butiikid Gallery Fashion Showroom ja Glanz&Glamuur näitasid Itaalia tuntud brändide luksusrõivaid koos eksklusiivsete juveelidega.

Ürituse raames esitleti ka elegantseid ja stiilseid uusi kollektsioone Eesti disainerilt Maia Lullu (bränd MaiaM) koos Ti Sento Milano juveelehetega.

Samuti oli üritusel showroom´i tsoon, mis pakkunud külalistele tutvuda disainerite ja sponsorite uute kollektsioonidega.

Modellide ja õhtujuhtide meigi eest hoolitsesid GlamEst Make Up School`i meigikunstnikud Anna Izotova ja Meelis Krik. Oma meistriklassi soengutes näitas Oksana Linde.

Õhtujuhid olid stilist, telesaatejuht Anatoli Ein ja võluv Marju Karin.

Ürituse pärliks olid karismaatiline LED saksofonist Henri Aruküla, Eestis vägagi tunnustatud džässi laulja Sofia Rubina-Hunter ning eksklusiivse bally dance show’ga Valentina Antonova!

Üritusele kogunes suur hulk värvikaid külalisi.

Pärast moeetendust jätkus õhtu moodsas afterparty formaadis ööklubis Klubi Teater.

Ürituse sponsoritena võtsid osa: Bestwine, GlamEst Make-up School, Kanga Boutique Avantgard, Nordic Hotel Forum, Permanent Make-up by Jevgenia Tsarenko, Prindi.me, Marju Karin Ilukabinet, LaserMed, BongoTakso, Oxynergy Paris, Skin Lab , Crescina, Biofarmaatsia OÜ, Tipp-Partner OÜ, ASTRA MAKE-UP.

Järgmine Winter Fashion Showcase 2019 toimub 16.veebruaril restoranis Caravan Grill Restaurant.