Möödunud nädalal tuli ilmsiks pommuudis, et laulja Tanel Padari elukaaslasena tuntud Kristel Mardisoo on juba poolteist aastat olnud abielus ärimees Andreas Metsamaaga. Uudis tuli üllatusena peaaegu kogu eesti rahvale, sealhulgas ka Tanel Padarile.

Mihkel Raud tõdes, et sellist olukorda pole tema saates veel olnud, kus erinevad meediakanalid kohale tulnud oleks, et vaid ühe inimese nägu pildistada. Saates vesteldi nii muusikast kui ka spordist, ent kõige tähtsama küsimuse jättis Raud sel korral küsimata! Saatejuht lubas Padarilt küsida isikliku küsimuse, kuid suhteskandaali asemel viskas saatejuht nalja superstaarisaate üle: "Tanel, on ju nii, et Mihkel Raud oli palju parem superstaarisaate kohtunik kui sina?" küsis Raud naerdes.

Uue bändi kõlast rääkides ütles Tanel, et neid erinevusi tuleb ise näha ja kuulda. Muusik sõnas, et loomeinimesena on iga laul nagu oma laps: "Iga laul või tekst, mida oled elu jooksul teinud, on armas nagu oma lapsuke. Kuhu see kõlbab, kui isa oma lapsed maha jätab."

Mihkel Raud uuris muusikult, kas laulud on Tanelile pensionisambaks. "Ma olen 200 lugu kirjutanud, mis on registreeritud EAÜ-s. Kui tuhat täis kirjutada, siis on reaalne. Oleb muidugi vajadusest, kas on vaja laenu või liisingut ka maksta," naris Padar.

Suurem osa rahast kulub Tanelil muusikainstrumentide peale: "Seoses uue bändi tegemisega ostsin uue kitarri. Tänasel päeval on uued kidraplokid müügil, sinna oli vaja investeerida. Olen tegelikult juba aasta investeerimismaailma puutunud. See on põnev," lausus muusik.

Tanel hakkas spordiga tegelema, kuna see on omamoodi sõltuvus. "Üks tark mees ütles, et ühele sõltuvusele on vaja asenduseks teist. See on otsapidi seotud, see tunne pärast trenni. See joovastus on sarnane peomeeleoluga. Ma ei oska väga hästi vastata, küsin ka endalt seda, et miks ma maailma kõige raskema ala valisin," lisas ta.

Uue bändi tegemisi on Taneli sõnul kõige parem jälgida sotsiaalmeedias.

Enne Padari intervjuud läks lahti aga tuline poliitdebatt, kus sel korral pani Mihkel Raud vastamisi Eesti taasiseseisvumise arhitekti, mõjuka vasakpoliitiku ja ühiskonnateadlase professor Marju Lauristini SDE-st ning konservatiivse noorpoliitiku ja neopatrioodi Martin Helme EKREst.

Vaata pilte!