“Festival täitis oma eesmärgi luua keset lühikest Eestimaa suve neli rõõmsat päeva täis päikeselist muusikat ja elamusi. “Läänemere päike” oli ja jääb muusika ja rõõmu festivaliks, kuhu ka järgmisel aastal on oodatud kõik, kes naudivad head muusikat, põhjamaa suve ja ehedat melu,” ütles festivali peakorraldaja Oleg Pissarenko.

Festivali ajal rõõmustasid publikut sellised artistid nagu Kristjan Järvi, Noëp, Erki Pärnoja, Sander Mölder, Anne Veski, Getter Jaani, Liis Lemsalu, Vaiko Eplik & Eliit, Radar & Koit Toome ning Curly Strings Eestist, Alexander Rybak Norrast, Mikolas Josef Tšehhist, Astro’n’out Lätist, Maia Hirasawa Rootsist, Erja Lyytinen Soomest, Bravo, Billy’s Band ja The Crossroadz Venemaalt, Daddy Was A Milkman ja Justinas Jarutis Leedust. Kogu festivali vältel toimus Narva tänavatel, promenaadil ja parkides palju põnevat näitustest tantsuetteasteteni ja pop-up kohvikutest laste mängupesadeni.

Baltic Suni ajal sai sõita ka eksklusiivse “jazzijahiga”, mille pardal esinesid Titoks ning Susanna Aleksandra ja Holger Marjamaa. Luksusliku varustusega laev, mis sõitis Narvast mereäärsesse Narva-Jõesuusse ja tagasi, on varem kuulunud Prantsusmaa “Elvis Presley'le” ehk Johnny Hallyday'le, ning selle VIP-jahi pardal on Cannes’i festivali raames pidutsenud nii mõnigi filmitäht eesotsas Johnny Deppiga, kes korraldas jahi peal “Kariibi mere piraatide” afterparty.