Improetenduse kogu stsenaarium sündis kohapeal, kus külalised said pakkuda näitlejatele erinevaid rolle, kelleks kehastuda, repliike, mida lauludes või lugudes kasutada ning sündmuskohti, kus stseen aset leiab. Nii tuli võrratul Indrek Ojaril kehastuda vesiaeroobikatreeneriks, esitada juristina romantiline laul lüpsjast, vestelda Viplalaga tinistamise teemal, lugeda teksti peale ilusalongi stseenile ja osaleda veel paljudes lõbusates situatsioonides.

Viru Cafe Lyoni publik võttis kaasahaarava improetenduse väga soojalt vastu ning elas näitlejatele esitatud väljakutsetele rõõmsalt kaasa.
Etenduse eel ja vaheajal said külalised nautida äsja Prantsusmaalt gurmeeõpingutelt saabunud peakoka Jürgen Lipi koostatud menüüd ja maitsvaid kooke Lyoni tippkondiitritelt.

Järgmine teatrielamus toimub Viru Cafe Lyonis 1. aprillil kell 20.00, kui Merle Palmiste õpetab monoetenduses „Kuidas dresseerida meest“ .