Jäätiseinfot maiastele: Uus vaarikamaitseline koorejäätis on saadaval šokolaadiglasuuriga pulgajäätisena, Onu Eskimo väikeses vahvlikoonuses ja liitrises perepakis, lisaks pakub Balbiino sellest hooajast ka vahvlikoonuses šokolaaditükkidega vaarika-koorejäätist Mr Big. Tikri-koorejäätis on saadaval nii suures vahvlikoonuses kui ka liitrises perepakis.

Onu Eskimo väikeses vahvlikoonuses on saadaval nii uus vaarika koorejäätis kui ka juba jäätisesõprade lemmikuteks kujunenud vanilli- ja banaani-koorejäätised. Onu Eskimo koorejäätised on hõrk kombinatsioon ajaloolisest retseptist ja tänapäevasest kvaliteedist. Evald Rooma pani Eskimo jäätistega Eesti jäätisetööstusele aluse 1932. aastal.

„Jäätisesõprade soovidele vastu tulles pakume koorejäätiseid nüüdsest ka väikeses krõbedas vahvlikoonuses. Selles uudses ja Eestis ainulaadses formaadis saab nautida Onu Eskimo jäätiseid, mis on inspireeritud legendaarse Onu Eskimona tuntud Evald Rooma retseptidest. Lisaks üllatavad Balbiino jäätisemeistrid ka sel hooajal põnevate ja isuäratavate maitsetega, lisades valikusse nii tikri- kui ka vaarikamaitselised koorejäätised,“ ütles AS Balbiino juhataja Kaido Salurand.

Peale jäätiseesitlust toimus Rock Cafes ka kultuurisündmus, Vennaskond tähistas oma klassikalise albumi, aastal 1994 ilmunud "Võluri tagasituleku" kahekümnendat sünnipäeva. Sellelt albumilt on pärit bändi üks tunnuslaule "Pille-Riin". Menukalt ja hoogsa kaasaelamise saatel kulgenud kontserdi lõpuks kandis Vennaskond ette ka üliharva esitatava pala "Disko" samalt albumilt, mängides seda plaadilt tuttava versiooni asemel rokipillidega ja post-punk seades. Kohal viibinud allika sõnul hakkasid tal silmad valutama kui nägi legendaarset rockansamblit jäätisefirma logo all mängimas: "Täielikud 90ndad!"