Mihkel Raud: vanad mehed ja uued lood välistavad üksteist!

Laupäev esitles Sinku Vinku nimelt oma uut albumit "Suu laulab, süda läigib", mis juba enne sündi on jõudnud klassikaks saada. Kuna plaadil on aga mõni uus lugu, siis väidetavalt selles asi oligi, et tuhandeid kordi mängitud vanad lood on selgemad kui värske kraam. "See on jah fenomenaalne lugu, et meil selline äpardus juhtus," kommenteerib Volmer üllatuslikku hetke, mil laval valitses korraks täielik vaikus. Mihkel Raud nentis pärast kontserti teravalt oma Facebooki kontol lausa, et vanad mehed ja uued lood välistavad üksteist. Volmer päris nii ei arva.

"See kontsert läheb lihtsalt ajalukku, sest igasugust jama on juhtunud," muigab ta. "Ma oleks pidand vahelauluga sisse tulema, aga hakkasin laulma refrääni. Aga noh, saad aru uus lugu ja vana inimene. Ma pigem teen kirjatööd, mu füüsiline tegevus on ahtakene ja esinemine ainus kord, kui ennast liigutan," viskab ta nalja ja avaldab saladuse, et peaks tegelikult hoopis kodus oma filmi järgmise nädala montaažiperioodi ette valmistama, mitte Rock Cafes esinema.

Iga kümne aasta peale üksainus plaat!

Ometi tunnistab Volmer, et edevus ja fännide toetus on see, mis Singer Vingeri lavale meelitab. "Me oleme toredasti koos ja meil on väga palju esinemisi. Neid on isegi rohkem kui muid töid, eriti kui võtta arvesse näiteks Mihkli (Mihkel Raud toim.) tegemisi. Tore, kui saal on rahvst täis, see energeetiline särts on väga võimas, selle nimel tasub pingutada kasvõi lõpuni!" on Volmer veendunud.

Kuna bänd esitles ühtlasi ka oma plaati, siis ütleb solist selle kohta vaid üht: "Me oleme võtnud eesmärgiks, et ei punnita üle, kuna praktiliselt iga teine lugu on klassika. Iga kümne aasta peale üks plaat!" Singer Vingeri uuele plaadile jõudsid viimase 5 aasta sepitsused, millest nii mõnigi lugu (näiteks "Turistina sündinud" ja "Noored on hukas" toim.) on juba kontsertidel rahvale tuntuks lauldud. Volmeri kinnitusel kuulub plaadilt vaid paar lugu talle, enamus on Roald Jürlau sulest.

Kuula ja vaata ühte lugu, mis meie raadiojaamades hetkel väga popp on!