See, et Eri Klasi sviit uude Hiltonisse tuleb, sai Armin Karu sõnul hea sõbra Eriga kokku lepitud juba mõne aja eest. "See kant on lihtsalt tema kant – alates lapsepõlvekodust pargi ääres ja Raua tänava koolist kuni esimese töökohani Raadiomajas. Ring sai täis viimastel aastatel, kui Eri elas jälle siinsamas lähedal Raua tänava nurgal ja oli põnevil ainuüksi sellest mõttest, et ta saab oma häid sõpru laiast maailmast võõrustada just Hiltonis ja majutada neid veel omanimelises sviidis,” rääkis Karu. “On paganama kahju, et ta ise ei jõudnudki kogu selle ilu valmimist ära oodata. Aga valmis ta sai ja täna lisandub see erilikuks muudetud hotellisviit Eri nimelisele pingile siinsamas Politseiaia pargis, et jääda mälestama ja austama tema elutööd."

Ariel Klas ütles avaüritusel: „Kui Erile tehti ettepanek, et Tallinna Hiltonis võiks asuda tema nimeline sviit, ei kõhelnud ta kaua ja oli rõõmuga nõus. Nimeline sviit on väärikaks mälestuseks mehele, kes eluajal enam kui sajas riigis kontserte juhatades veetis paljua ega erinevates hotellides, sealhulgas paljudes Hiltoni hotelliketti kuuluvates. Eri Klasi sviit otsekui jätkaks omal kombel Eri poolt täidetud kultuurisuursaadiku missiooni. Üle maailma Tallinna sõitvad külalised saavad sviidistutvuda lähemalt maailmanimega Eesti dirigendi pärandiga ning õppida seeläbi hindama meie kultuuri."

Luksusliku ööbimiskoha muudavad eriliseks ja personaalseks koos Ariel Klasiga välja valitud ja eksponeeritud maestro isiklikud asjad. Hunnitu linnavaatega Eri Klasi sviidis tervitavad külalisi kunstnik Katrin Karu loodud Klasi portreemaal, aastaid maestro sõrmede vahel muusikat juhtinud taktikepid, Eri Klasi muusikaga plaadid ning garderoobis raamitult alati originaalse stiiliga silma paistnud Klasi lipsud. Lisaks ka ohtrate piltidega elulooraamat Eri Klasist läbi aegade.