Kui modernset souli viljelev kollektiiv Jungle oma tegevusega viis aastat tagasi algust tegi, ei osanud keegi neist suurt midagi arvata. Kahe lapsepõlvesõbra Tom McFarlandi ja Josh Lloyd-Watsoni juhtimisel saavutas grupp aga kiirelt tugeva jälgijaskonna. Nad otsustasid panna rohkem rõhku muusikat ümbritsevale kunstile ja videotele. Kuigi bändi lugude ja sünni taga on just need kaks meest, otsustati live-koosseis laiendada lausa seitsmeliikmeliseks, et muuta lugude nautimine kontserdil veel tõelisemaks ja meeleolukamaks kogemuseks. McFarland ja Watson on öelnud, et Jungle sündis janunedes aususe, tõelise ühenduse ja sõpruse järele. Kõige võlu seisneb kollektiivses energias ja koostöövaimus.

Selle aasta sügisel nägi ilmavalgust ansambli uus kauamängiv nimega “For Ever”. Uus stuudiotöö on inspireeritud reaalsetest kogemustest ja paikadest, millest muusikud olid nii kaua unistanud. Nad pidid vahepeal ära käima, et jõuda taas koju. Kõik mis nad kaotasid armastuses, võitsid taas muusikas. “Selle albumi salvestamine on olnud paranemisprotsess meile kõigile,” selgitab Watson lähedase sõbra kaotust. “For Ever” on veel rohkem päris, veel sügavam ja kõrgustesse pürgivam, veel intiimsem ja ulatuslikuma haardega projekt.”

Bändi teekond tähenduse leidmiseni on peidus uue albumi lugude sees. Watson tunnistas, et see protsess ei ole olnud lihtne. “Te peate looma midagi uut ning lisama talle oma iseloomu ja olemust. See on üsna raske, sest selle käigus peab endalt küsima, kes sa selline oled ja mis see on, mida sa täpselt teed.”