Heategevuslikul õhtul lõid kaasa mitmed tuntud loomasõbrad: Marek Sadam, Maia Vahtramäe, Grete Paia ja Kirstjan Kasearu. Lisaks kolmekäigulisele õhtusöögile said külalised osa oksjonitest, loosidest ning heast muusikast.

KarvaBallil õnnestus varjupaikade arenduseks koguda õhtu jooksul 2500 eurot. Varjupaikade MTÜ turundusjuhi Mari Hagi sõnul on see oluliseks panuseks veterinaariruumide valmimisse. “Ma siiralt tänan kõiki osalejaid ja nende huvi varjupaikade arendusse. Uued ruumid, kus on hea varjupaika saabuvatele loomadele arstlikku läbivaatust teha, on plaanis ehitada selle aasta teises pooles,” tutvustab Hagi Varjupaikade MTÜ plaane.

Eilsel heategevusõhtul avati ametlikult loomasõprade portaal Loom24, mis teeb tihedat koostööd varjupaikadega. “Meie koos teiste Eesti varjupaikadega lisame sinna jooksvalt varjupaigaloomade kuulutusi ning lemmikut otsival inimesel on hea võimalus loomadega esmane tutvus teha veebilehe vahendusel,” selgitab Mari Hagi koostööd Loom24-ga.

Loomaomanikele mõeldud portaali teeb eriliseks see, et ühte kohta koondatud kõik loomasõbrale vajalik: suhtlus, kuulutuste jätmise võimalus ja tooted-teenused.