Lauljatar Birgit Sarrap tegi imeilusa võrdluse riigi ja tema pere vahel: "Minu kõige kallim vara: mu perekond ja kodumaa! Palju Õnne meile kõigile Eestimaa taasiseseisvumise aastapäeva puhul!"

Laulja ja näitleja Kristel Aaslaid otsustas aga õhtuni oodata ja postitas eile õhtul roosiaias toimunud taasiseseisvumise aastapäeva vastuvõtust pildi.

Eile presidendilt vabariigi taastamise tänukivi saanud laulja Ivo Linna oli oma õnnitluses lühike ja konkreetne. "Elagu Eesti!" ütles ta.

Daniel Viinalass postitas Instagrami pildi hoopis oma imearmsast perest ja tundub, et tema tütre juuksed kasvavad juba noores eas nagu Rapuntslil!

Näitleja Marta Laan meenutas aga äsja toimunud üheslaulmist, millest ka tema osa võttis. "Olen siiani liigutatud oma südames,et sain eile laulukaare all koos Teie kõigiga laulda! See tunne jääb veel kauaks," kirjutas ta pildi alla.

Lauljatar Tanja Mihhailova pani taasiseseisvumise aastapäeva puhul aga kelmika pildi endast, soovides kõigile ilusat tähistamist.

Lauljatar Liis Lemsalu kiitis Eesti vanust ja ütles, et 100 on ilus number!

Getter Jaani õhutas tema Instagrami jälgijaid hoidma oma kallist kodu ja ka üksteist. Samuti soovis lauljatar kõigile ilusa päeva puhul ka armastust!

Jan Uuspõld viibis 20. augustil hoopis Ikla piiril, kus toimus tema ja Ago Andersoni komöödia "Piiri peal". Nagu näha, ilm neid ei õnnistanud ja mees soovis kõikidele "hulludele" õnne!

Instagram Story