TV3 ekraanidel jooksva “Padjaklubi” peaosades on jätkuvalt teravmeelsed ja naerutavad Kertu Moppel (Kristina), Grete Klein (Laura), Katariina Ratasepp (Maria) ja Kristel Aaslaid (Miša), kes kohtusid fännipäeval oma väikeste austajatega ning näitasid eksklusiivselt ka “Padjaklubi” 8. hooaja avaosa. Fännipäeva piletid müüdi kiiresti läbi ning kõik ligi 740 fänni said võimaluse oma kangelastega ka ühisele pildile jääda. Viimasel hetkel selgus küll, et Grete Kein paraku fännipäeval osaleda ei saanud, kuid saatis fännidele südamliku videotervituse.

Miša osatäitja Kristel Aaslaid märkis, et ta on peale kogu seda aega ikka veel imestunud, kui lahedad ja aktiivsed nende fännid on. “Mina ütleks, et mina olen täielikult meie fännide fänn,” rääkis Aaslaid ja lisas, et kogu sellistelt fännipäevadelt saadav energia pannakse ka sarja tegemisse sisse tagasi.

Uue hooaja avaosa näitamise eel lubasid Padjaklubi tüdrukud, et kõiki on ootamas veelgi meeletumad seiklused, mis näitavad osalisi hoopis uuest küljest. “Läheme tallu ja teeme seal möllu,” märkis Kristina osatäitja Kertu Moppel ja lisas, et muuhulgas sai tema väga lähedaseks taluloomadega. “Näiteks üks lehm lakkus mind päris mitu korda.”

Väike fänn Liisbet ütles, et on käinud kõikidel fännipäevadel ja peale selle, et saab kohtuda näitlejatega, on kõige lahedam see, et näeb kõikidest varem esimese osa ära. “Pärast kõik tahavad teada, mis seal toimus,” selgitas Liisbet ja hindas nähtud episoodi “ülivingeks”.

Uuel “Padjaklubi” hooajal saavad padjakatest talutüdrukud ning neid sunnitakse tööd tegema rohkem, kui kunagi varem, sest kuri talupealik Irja hoiab neil terava silma peal! Miski ei valmista neid ette aga selleks, et talus pole elektrit ega isegi vett! Loomulikult saavad siit alguse uued supernaljakad olukorrad ja peadpööritavad seiklused.

“Padjaklubi” 8. hooaeg alustab 5. septembril kell 21.30 TV3s!

Jaga
Kommentaarid