19. novembril korraldas kevadel avatud eksklusiivne PR Juuksurisalong oma esimese salongiõhtu, kus salongi kliendid said professionaalse ülevaate selle aastalõpu soengu-, meigi- ja moetrendidest.

PR Juuksurisalongi üks omanik ja esindusjuuksur Janar Pungar peab oluliseks pakkuda oma klientidele alati rohkem, kui salongi hinnakirjas kajastub: „Me hindame oma kliente kõrgelt ja soovisime neile aastalõpu saabumise puhul pakkuda ühte mõnusat õhtut koos ilumaailma asjatundjatega.“

Peomeeleolulisel õhtul näitas Pungar ise lihtsaid võtteid, kuidas sättida juuksed pidulikku ja pilkupüüdvasse soengusse, Make Up Store`i turundusjuht ja meigikunstnik Kairit Tuhkanen tutvustas erinevaid meigistiile ja jagas personaalseid soovitusi peomeigi tegemiseks. Pidulikule üritusele sobiva riietuse osas andis nõu moelooja Marilin Sikkal, kes oli selleks õhtuks ehtinud salongi oma viimase kollektsiooniga.

PR Juuksurisalong on eksklusiivne salong klientidele, kes hindavad privaatset õhkkonda, personaalset lähenemist ja professionaalset juuksuriteenust. Salongiõhtute sarja järgmine üritus toimub veebruaris 2015.