Kohal olid nii tuntud äri-, poliitika-, muusika-, spordi- kui ka meelelahutustegelased, kelle lahkete annetuste abil saavad paljud haiged lapsed teoks teha mõne oma suure unistuse. Heategevusfondile Minu Unistuste Päev anti üle tšekk 6914 euroga.

Õhtu jooksul astusid lavale tänavu samuti 25. tegevusaastat tähistav legendaarne 2 Quick Start ning Elina Netchayeva. Võimsaid etteasteid sai näha ka rahvusvaheliselt tunnustatud tantsijate ja akrobaatide esituses.

Kaelamurdva showga astusid lavale üle kahekümne aasta tegutsenud Burjaatia ja Mongoolia akrobaatide trupp Angara Contortion Group, kes lööb kaasa Cirque du Soleil’i etendustes ning jõudis ka Britain’s Got Talent saate finaali. Silmailu pakkus hetke üks kuumemaid burleskitantsijaid ja -modelle Fay Loren, kes esitas oma meela tantsu suures šampanjapokaalis.

Meeleolukas pidu toimus lausa kahel korrusel – Hilton Tallinn Park ballisaalis ja Olympic Park Casinos. Külalistele pakuti erinevate maailmaköökide hõrgutisi ning suures austribaaris juhatas vägesid neljakorda maailmameister austrite avamises Anti Lepik.

Vaata suurest galeriist, kes pidulikku üritust väisasid ja milline peomeeleolu kohapeal valitses!