Eile toimunud Pariisi modenädala Diori üritusel oli Pattinson end nii hoolega riietanud, et fännid nimetasid teda pigem sarimõrvariks. Peaaegu tundmatuna kohale ilmunud Pattinson kandis üleni pruunides toonides riideid ning ei huvitunud oma välimusest üldse, vahendab veebileht Hollywood Life.

Näitleja nahk oli väga kahvatu ja tumedad juuksed hooletult ümber näo. Kuigi ta võis proovida olla väga moodsalt ekstravagantne, võrdesid fännid teda hoopis sarimõrvari või saamatu Jediga.

Sotsiaalmeedias võeti stari välimus terava pilgi alla ja kriitikat jagus ohtralt. Üks fännidest kirjutab, et ta ei ole küll eriti moeteadlik, kuid kas keegi võiks selgitada, miks Robert Pattinson näeb välja nagu "Hüljatud" peaosaline. Teine toob välja, et kuigi on öeldud, et Jedi enam ei ole, siis see oli eksitus.

Need hinnangud jäid ometi kõvasti alla kommentaarile, milles võrreldi Pattinsoni hullunud mõrvariga ja näitleja valikut peeti ülimalt veidraks.

Ometi ei olnud mitte kõik näitleja valiku vastu. Kui Pattinson mantli seljast viskas oli muutus kardinaalne ja välja ilmus tunduvalt parem riietus. Üks fänn kiitis, et mees nägi metsikult hea välja, millele teine lisas, et armastas Pattinsoni valikut.