Kontserdid toimusid neljal laval: muuseumi sisehoovis, fuajees, auditooriumis ning 5. korruse kaasaegse kunsti galeriis näitusel "Kumu hitid".

Kumu ÖÖ ametlikus muusikaprogrammis muuseumi aatriumis juhatas DJ Aivar Tõnso sisse rivi eksperimentaalse elektroonika ja tantsulise indiepopi artiste. Lisaks meie teknomeistrile ekkele esinesid aatriumis ka psühhopopi gäng Prince Rama ja avangardmüra manipulaator Eric Copeland Brooklynist ning Los Angeleses resideeruv taanlasest sündipopi staar Dinner.

5. korruse näitusesaalis toimusid kolm kontserti. "Kumu hittide" vahel sooritas oma esimese täispika sooloetteaste kohalikul avangardsemal muusikatandril nii omapäi kui erinevate kooslustega tegutsev produtsent ja vokalist Mart Avi. Samuti sai galeriis kogeda helikunstnik Erik Alalooga duetti masinaga ning kitarrist-helilooja Robert Jürjendali ja ambientmuusik Kaido Kirikmäe ühist improkava.

Auditooriumus toimunud kontsertkava avas Eesti džässiklassiku Tõnu Naissoo trio. Auditooriumi programmis on esindatud ka Etioopia päritolu Soome folkartisti Mirel Wagneri sisekaemuslik laululoome ning briti ambient artisti Paul Jebanasami ja visuaalkunstniku Tarik Barri ühine etteaste. Kodumaistest artistidest astusid samas üles veel eksperimentaalse elektroonika kooslus Cubus Larvik Quartet, abstraktsete rütmistruktuuride meistrid Algorütmid koos etenduskunstniku Henri Hüttiga ning audiovisuaalne kooslus V4R1.

Muuseumi sisehoovis esitles vihma trotsiva publiku ees oma äsjailmunud albumit "Mango Fetch" meie uue põlvkonna lubavamaid bände Ouu, seejärel esines haruharva avalikkuse ette astuv Eesti indie esiisa Röövel Ööbik ning Kumu ÖÖ üks tähelepanuväärsemaid artiste, 20 aasta järel taaskogunenud dreampopi pioneer A.R. Kane Inglismaalt.

Kumu ÖÖ kontsertkavale tõmbas muusemi aatriumis joone alla Dinner. Viimseid kumuöölisi tantsutas DJ Siim Nestor. Kõige sitkemaid peolisi ootas Telliskivi Punases majas ka jätkupidu, kus muusikat valisid kuni hommikuni mitmed Kumu ÖÖ korraldajad ja esinejad.