Saagim on ka varem meedias rääkinud avalikult seksist ja meestest. Ka jutuõhtul kurtist ta muret, et Eestist on temal raske meest leida. "Ega sinu vanuses ei ole ka palju mehi enam alles", kostis selle peale Pulges.

Neiud arutasid ka tänapäeva noorte hulgas väga populaarseks saanud kohtinguäppi Tinder. "Seal tuleb igasuguseid pickup line. Minu suurim turnoff on see, kui mees ütleb, et ma olen sind kuskil näinud," ütles sellel teemal Uibomägi.

Ka Pulges on Tinderit proovinud: "Osadel meestel oli pilt koos naisega. Üks mees oli seal pildi peal kahe kaksikuga!"

Trio kõige kuulsam liige Saagim tunnistas, et tema seda kasutada ei saaks. "Mina ei saa selle teemaga liituda. Kas te kuutate ette, kui ma oma pildi Tinderisse paneks, mis seal siis lahti läheks?" lisas ta.

Ilmselt skandaali tõttu veelgi suurema huvi pälvinud ürituse avapaugu võib kordaläinuks lugeda ilmselt.

Vestlusõhtu ümber on käinud probleemid juba mitu nädalat. Kui algselt ei tahtnud Saagmi avalikustada, kes kodumaistest kuulsustest esinemisest loobus, siis lõpuks ei suutnud ka tema saladust hoida. "Brigitte Susanne Hunt on endast jätnud mulje kui jube kõvast sekspommist, kes millegi ees risti ette ei löö, ja nüüd keerab sellise käki kokku! Tema ei julge lavale tulla, sest ei tea, mida teised arvata võivad! Uskumatu!" pahvatas ta eelmisel nädalal.

Ka Hunt ei suutnud keelt hammaste taga hoida ja andis bravuuritarile vastulöögi. "Vastupidiselt Anu väitele, et proovid on toimunud kuid, siis mina pole oma silmaga ühtegi proovi veel pealt näinud ega selles osalenud. Proovide puudus oli üks otsustav aspekt, miks otsustasin kaks nädalat varem mitte kaasa teha," ütles ta.