Esimesel päeval esines 7 bändi, kellest esiletoomist väärib Rootsi folkrokkbänd Crash Nomada, keda nende kodumaal on juba mitu aastat peetud parimaks live bändiks. Teine üllatus oli Itaaliast pärit Speed Stroke, kelle esinemine oli võimas ja glamuurne. Eesti bändidest astusid üles veel Wrath Mocha, Dunghill, Three Leg Dog, Swamp Mine ja järelpeosaalis esines Tartu bänd nimega Schült.

Teisel päeval sai rahvas nautida 11 esinejat, kellest tuntuim oli kindlasti ansambel Kolumbus Kris. Nad on tegutsenud juba alates 1987.aastast ja tuuritanud Lätis, Leedus, Ukrainas, Rootsis, Taanis, Venemaal, Ameerikas ja risti-põiki läbi kogu Soome. Põnev oli kuulata ka Revolverit, kes kogub Eestis üha kuulsust ja spetsiaalselt Amme Rockiks ilmutasid nad ka uue plaadi. Paljud fännid teavad neid ka Nirvana kaverbändina, kes astus üles ka näiteks Õllesummeril.

Eesti muusikavideote edetabelisaates "Eesti TOP 7" figureeriv live drum & bassi bänd Digital Digital tegi oma selle suve viimase etteaste Eesti pinnal ja suundub nüüd erinevatele muusikafestivalidele Lätti, Leetu ja Venemaale. Selle aasta festivali pesamuna oli ansambel Hangover, kelle jaoks oli see täiesti esimene korralik esinemine. Laupäevasesse esinemisnimekirja kuulusid veel Novellus, Tapper, Havana Black ja Smashed Nail Sister, mis läks 2009. aastal laiali ja tuli nüüd ekstra Amme Rockiks taas kokku. Lisandusid ka Ziggy Wild oma seksika naislauljaga, Redneck Rampage ja Ulguränd.