Filmi produtsendi Esko Ripsi sõnul on filmi materjal nüüd lõplikult koos ja keskendutakse järeltootmisele. “30. juunil alanud filmivõtetele kulus kokku 48 võttepäeva, sellele järgneb kokku umbes pool aastat montaaži ja järeltöötlust ja juba järgmisel kevadel saavad kõik huvilised tulemust kinodes oma silmaga vaadata,” lausus Rips.

Viimasel võttepäeval kinkis filmi toetaja EMT ja Elion koos Nokiaga kõigile peaosatäitjatest lastele uhiuued nutitelefonid. Telefonid andsid üle EMT ja Elioni juhatuse liige Piret Mürk-Dubout ja Nokia Lumia esindaja Eestis Toomas Mihkelson. “Olete nutikuse, pealehakkamise ja rõõmsameelsusega kõigile eeskujuks ja olen kindel, et see paistab selgelt välja ka kinoekraanilt,” kiitis noori osatäitjaid Piret Mürk-Dubout.

Tartu kirjaniku Mika Keräneni populaarsetest lasteraamatutest inspireeritud "Supilinna Salaselts“ on seikluslik koguperefilm, mis räägib neljast julgest lapsest, ühest suurest müsteeriumist ja igati armsast, kuid endas paljusid saladusi peitvast Supilinnast. Filmi režissöör on Margus Paju, operaator Meelis Veeremets ning filmikunstnikud Jaagup Roomet ja Kaisa Mäkinen. Stsenaariumi on kirjutanud Mihkel Ulman ja Oscariga pärjatud Christian Gamst Miller-Harris (Taani). Filmi produtsendid on Esko Rips ja Diana Mikita ning Soome kaasprodutsent Jesse Fryckman.

Supilinna salaseltslaseks kandideeris sel kevadel üle 5800 lapse, seitse peaosatäitjat valiti viiest erinevast Eestimaa linnast.