"Tähelepanekuid elust enesest" on Facebooki lehekülg, mis tegutseb alates 14. märtsist 2011. 6. sünnipäeva puhul anti välja kogumik parimate tähelepanekute, lugeja kommentaaridega ja eksklusiivmaterjaliga.

""Tähelepanekuid elust enesest" on enamike Eesti huumori- ja armastuslehekülgede piibliks Facebookis. Postitustel on kokku sadu tuhandeid meeldimisi ja jagamisi. Tähelepanekud elust, armastusest, õnnest, lastest, tööst, tervisest elavad mitmekümnete lehekülgede ja mitmekümnete tuhandete inimeste virtuaalseintel," räägib raamatu autor, koostaja, kirjastaja ja trükikoja esindaja Lauri Juursoo.

Esitlusel tähelepanekuid ette kandnud Jan Uuspõld nimetas raamatut ehtsaks hea tuju raamatuks, mis polegi mõeldud kaanest kaaneni lugemiseks, vaid pakub näiteks lõbusat ajaviidet suuremas seltskonnas.

Lisaks Jan Uuspõllule väisasid üritust teiste seas Eesti "kirjandusminister" Mart Juur, näitleja ja arvamusliider Mari-Liis Lill, Metsatöllu trummari Marko Atso noorim laps oma ema Cerly Sarvega ning mitmekordne baarmenide maailmameister Krista Meri.

Vaata tagantjärele ka videost, kuidas raamatut esitleti: