Kersna on viimased poolteist aastat süvenenud teletäht Urmas Oti ellu ja intervjueerinud kümneid temaga seotud inimesi. Intervjuudest on sündinud nii telesaade "Urmas Ott. One Man Show" kui ka raamat "Kes tappis Urmas Oti?".

Viimati nimetatut ta täna esitleski. Esitlusel piserdati raamatu vahele ka Oti lemmiklõhna. Nagu teada, hindas ta kalleid kaubamärke: tegu on Versace lõhnaga The Dreamer, mida kaubanduses enam niisama lihtsalt saada polegi. Kersna tänas paljusid kohaletulnuid: nii neid, kel oma roll raamatus olevates intervjuudes kui neid, kes sellele valmimisele kaasa aitasid või Vahur Kersnat suursaadete tegemisel toetanud. Kersna südamlikud sissejuhatused iga tänatava ette kutsudes panid inimesi meenutama erinevaid lugusid seoses Urmas Otiga.

Kohale oli tulnud nii Olavi Pilamägi, Ivi Eenmaa, Hagi Šein, Even Tudeberg, Karmel Killandi, Anu Välba ning teisi tõelisi legende nii kaamerate eest kui tagant.

Lisaks telesaate "Urmas Ott. One man show" tarvis tehtud kolmekümne kolmele siin esmakordselt täispikkuses avaldatud intervjuule sisaldab raamat hulgaliselt seniavaldamata fotosid, uusi fakte ning erakordselt avameelseid väljaütlemisi Urmas Oti valitud intervjuudest.