Lihtsuses peitub võlu

Mõni lähtus põhimõttest “less is more” - näiteks lauljatarid Liis Lemsalu ja Getter Jaani olid tagasihoidlikult seksikad ning eelistasid lihtsaid mustrivabu kehakatteid — Liis hurmas võrgutava nahkseeliku ning läbipaistvast pitsist kaugeleulatuva dekolteega, Getter oli valinud erkpunase siidpluusi ning selle juurde tagasihoidlikud mustad riided. Armsalt pioneerilik ja väga retrohõnguline oli TV3 diktori ja avalike suhete juhi Annely Adermanni marypoppinslik kleit ja ranitsat meenutav kotike.

Rokk ei ole surnud!

Rokilik, kuid tagasihoidlik outfit hakkas silma Katrin Siskal, kes lahkelt demonstreeris meile oma rasket ketti ja läikivast nahast mahukat sumadani. Samasse klassi võib liigitada ka laulja Artjom Savitski haaknõeltega kaunistatud pintsaku ning näitlejatar Kersti Heinloo puhvi aetud punase juuksepahmaka ning dramaatilise silmameigi, mis ideaalselt sobitus sünge ja seksika musta kleidi ning valge narmalise käekotiga.

Erksad toonid ja voogav siid

Üheks õhtu pärliks võib nimetada ilutoimetaja Reet Härmati erkoranži Liina Steini kleiti, mis oma lummava värvi ning huvitava lõikega rõhutas Reeda sihvakat kehaeehitust. Kleiti täiendasid imearmas kuld-detailidega kotike ning õhulised sulgedega kaunistatud ehted. Plusspunkte teenivad ka Kroonika toimetaja Liilit Kirsi õhuline, lihtsa lõike ja silmapaistva värviga kleidike ja saatejuht Kertu Jukkumi voogav roheline kleidike, mille juurde olid mõlemad naised valinud püssid kõrged kingad. Väga viis!

Dramaatiline retro ja vintage’ armastus

Narmaste ning voogavate siidiste kangaste armastust tõestasid Kroonika peatoimetaja Krista Lensin ning Lauri Viikna elukaaslane Annika Potter, kes lõbusas peomeeleolus oma sädelevat käekotti lausa õhku loopis. Publiku toimetajale rääkis poolpika kollase pitsilise kleidi punapäine omanik, et soetas oma valgete pärlitega kotikese (vaata galeriist) erakordselt lahedast vintage-poest ning et kotil olevat pikk-pikk ajalugu.

Hommikumantlid, plätud, tätoveeringud, vuntsid ehk ekstsrentrilisus müüb

Peoõhtu oli sobilik ka selleks, et uudistada mõne avaliku elu tegelase permanentseid kehakaunistusi. Nii näitas kelmikalt palja seljaga Heili Klandorf oma turja peal olevat tätoveeringut ning ETV saatejuht Kaidor Kahar tõestas, et suured ja pehmed vuntsid on igati moes! Ning igavesed ekstravagandid, Star FMi hommikuprogrammid tegijad, Ženja Fokin ja Allan Roosileht väisasid üritust hoopistükkis hommikumantlite ja plätudega, mõjudes kogu ülejäänud seltskonna pitsis ning satsis ülivärskendavalt. 

Vaata galeriid ja kommenteeri, kuidas meeldib: