Möödunud laupäeval, 14.03 sai klubist Teater tuhandete meelispaigaks olnud BonBon! Üheks ainsaks ööks muutus ööklubi Teater vanaks heaks BonBon'iks - kui toimus pidu "One Night Only BonBon".

Üksteist aastat Tallinna ööklubide lipulaevaks olnud BonBon avas koostöös Famous Grouse'iga üheks ööks taas oma uksed. Spetsiaalse klubiprogrammiga astus peol lavale Brasiilia diiva Denise Fontoura, kes tõi klubi Teater külastajateni suursuguse live'i, mis pakatas energiast, lõunamaisest veetlusest ja kaunist lauluhäälest ning andis peole võimsa hoo sisse.

Lõunamaisest energiast tulvil publik nautis parimat muusikat ning head pidu kuni varahommikuni ning maitsvad kokteilid andsid peole vaid hoogu juurde. Vana head BonBoni pidu olid nautimas paljud vana BonBoni püsikliendid ning tollane klubiomanik Andres Peets! Peost olid osa saamas ka mitmed avaliku elu tegelased! Meeleolukal peol kohtas veel Sonny Aswani't, Kätlin Maranit, Mahesh Ramnani't, Teet Margnat ja palju teisi, kes kõik ennast ja pidu täiel rinnal nautisid!