Selle puhul postitas Piret oma Instagrami pulmas tehtud pildi. "Armastan ja imetlen sind Egert lihtsalt nii väga, et see ei mahu mulle pähe," kirjutas Piret, mainides, et mees on kõige suurepärasem abikaasa maailmas.

Piret Järvise ja Egert Milderi abielu registreerimine leidis aset mäel, kust avanes kõige maalilisem vaade Tbilisile. Sellele järgnes veinikoolitus vastsete abikaasade lähedastele, hiljem einestati Pireti ja Egerti lemmiktoidukohas.

Piret rääkis Kroonikale antud intervjuus, et nad said tuttavaks 2013. aasta novembris Noortebändi poolfinaalide žüriis olles. "Tol õhtul pidime ühiselt noori bände hindama ja nii algas ka meie tutvus. Põhiline oli see, et meil oli omavahel kohe algusest peale hästi paljust jutustada ja meil oli koheselt üksteise seltsis hästi põnev. Õnneks kestab see põnevus tänaseni," rääkis toona naine.

Nad kihlusid 2016. aasta aasta oktoobris Fääri saartel looduslikult väga erilises ja imeilusas kohas, kus kohtuvad Fääride suurim järv Sørvágsvatn ja Atlandi ookean.

Soovime paarile palju armastust ja õnne ka edaspidiseks!