1. Endine peaminister Taavi Rõivas ja tema elukaaslane Luisa Värk võtsid Jõhvi kontserdimajas tantsides graatsilisi poose ja kasutasid tantsu lõpus võimalust üks suudlus vahetada.

Presidendi vastuvõtt Jõhvis

2. Eesti tuntuim naispunkar ja mässaja Merle Jääger aka Merca on oma elukaaslase Imre Toomeoksa hellitlevas haardes. Kui Merca aastal 2012 vastuvõtule kutsuti, võttis ta seda nii tõsiselt, et müüs kostüümi ostmiseks maha oma klaveri. Vähemalt seda väitis ta Anu Välbale antud intervjuus. Kas tegu oli nalja või tõsijutuga, teab vaid Merca ise.

Seltskond-4

3. Multitalent Leslie Laasner teab, et kui käsi ära väsib, on alati olemas turvaline paik, kust see kosutust saab. Pildil puhkab Leslie käsi abikaasa Inga selja alaosal.

EV 94

4. Armunud paari tunneb kaugelt ära! Rokkar Tanel Padar ja tema veetlev elukaaslane Kristel Mardisoo võtsid Jõhvi kontserdimajas selliseid piruette, et nendele tehti tantsupõrandal ruumi. Sekka vahetati ka õrnusi.

Presidendi vastuvõtt Jõhvis

5. Kristel Mardisoo polnud ainus, kes Tanelilt kallistusi sai. Üks tugev kollegiaalne embus toimus ka Jaan Pehki ja Tanel Padari vahel. Seda momenti juba ükski kaamera jäädvustamata ei jätnud.

Presidendi vastuvõtt Jõhvis

6. Poliitik Lauri Laasi koos oma elukaaslase Stella Shaumyaniga õnnelikult käest kinni hoidmas. Viimastel aastatel pole paar enam presidendi vastuvõtul käinud, sest nende peres kasvab kaks väikest poega, kes nõuavad vanemate jäägitut tähelepanu.

Vabariigi aastapäeva vastuvõtt Estonias

7. Kas me oleme Valdo Kalmi eales varem nii õnnelikuna näinud, kui vestlemas pärast presidendi vastuvõtu ametlikku osa telefoniga? Mehe silmades on sära ja naeratus reedab häid uudiseid. Nagu tänapäeva inimesele kohane, võib lembehetk toimuda ka nutitelefoniga!

EV 94

8. Ivari Padar silitab õrnalt oma elukaaslase Kristel Voltenbergi kaela. Kui sel pildil oleks hääl, siis Kristel ilmselt nurruks nagu kiisu...

EV 94

9. Aastakümneid parimad sõbrad ja partneid. Värskendav, kuidas president Arnold Rüütel lahkub presidendivastuvõtult koos abikaasa Ingridiga. Paar hoiab teineteisel käe alt kinni nagu vastarmunud.

EV96 lahkujad ja ilutulestik

10. Endine presidendipaar Evelin ja Toomas Hendrik Ilves pakkusid oma abielu jooksul ohtralt lembehetki, kuid kõige rohkem kasutas ajakirjandus presidendipaarist headel aegadel kirjutades just seda kaadrit, mis tehtud presidendi vastuvõtu avavalsilt... Aasta oli siis 2008.

EESTI VABARIIGI 90 A. SÜNNIPÄEV ESTONIAS

11. Kes oleks võinud arvata, et ühel hetkel näeme Toomas Hendrik Ilvese kõrval hoopis uus naist? Pildil veel pisipereta vastabiellunud esipaar Ilvesed oma avavalsil aastal 2016. Detsembris sündis neile pisipoeg.

EV98 Presidendi vastuvõtt

12. Poliitik Kadri Simson, kel seljataga lahutus, õitsemas uue kallima Teet Soormi käte vahel.
Kadri Simson ja Teet Soormi

13. Armunud näitlejatepaar Märt Pius ja Saara Kadak, kes juba tuleval kuul oma esimest ühist last siia ilma tervitavad.

Saara Kadak ja Märt Pius

14. Kuumavereline Ukraina muusik ning Svjata Vatra bändi ninamees Ruslan Trochynskyi keerutas ja kallutas oma prouat nagu kord ja kohus! Paaril ei paistnud teineteisest küllalt saavat ning suudlusi jätkus iga kaamera jaoks.
Ruslan Rrochynskyi kaasaga
Ruslan Rrochynskyi kaasaga miilustamas

15. Staarkiropraktik Allan Oolo ja tema lummav abikaasa Vivika ei lasknud tantsupõrandal tühjalt seista ning tantsisid teineteisele sügavalt silma vaadates vabariigile palju õnne!
Allan Oolo kaasaga