Mis saaks olla parem kui kaunis naine, kes on nii enesekindel, et kannab kleidi kõrval välja ka nahkpüksid ja tagi, ei heitu kõrvulukustavast mootorimürast ja istub julgelt ka kõige kiirema tsikli selga?! 10 just nii ägedat naist on astunud võistlustulle Motomiss 2018 tiitlile – vali neist oma lemmik!

Juba sel laupäeval, 10. märtsil valitakse rahvusvahelisel mootorratta- ja ATV-de messil Tallinn Motor Show välja Motomiss 2018, kes hakkab oma kohaloluga kaunistama käesoleva aasta Eesti suurimaid mootorrattaspordi üritusi. Enne veel saavad aga kõik Kroonika lugejad valida välja oma lemmiku Motomissi, kellele antakse üle ka Kroonika lemmiku auhind ajakirja tasuta aastatellimuse näol. Kõikide hääletajate vahel loositakse välja 2 tasuta piletit 9.-11. märtsil Saku Suurhallis toimuvale Tallinn Motor Show´le, kus saab oma lemmikuga juba ka päriselt kohtuda. Vali Kroonika lemmik Motomiss välja Kroonika FB lehel!

Esimest korda valiti Motomissi Eestis eelmisel aastal ja väga populaarseks osutunud Tallinn Motor Show raames korraldatud üritus pani tugeva aluse sellele, et Motomissi tiitlit saavad ka järgnevatel aastatel kandma kaunid mootoreid armastavad naised. Tallinn Motor Show toob käesoleva aasta 9.-11. märtsil esmakordselt kolmeks päevaks Saku Suurhalli rahvusvahelise mootorratta- ja ATV-de messi koos adrenaliini, imeilusate mootorrataste ja võimsate ATV-dega. Kõik suuremad mootorrataste, mopeedide ja ATV-de tootjad ning lisavarustuse müüjad toovad ühe katuse all välja oma parima mudelivaliku. Nii on Tallinn Motor Show kahtlemata suurepärane koht, kust alustada oma mootorrattaseiklust, hankida endale algavaks hooajaks uus mootorratas või täiendada varustust, kohtuda sõprade ja teiste asjaarmastajatega. Tulla saab kogu perega – messil leiavad tegevust nii suured kui ka väikesed. Messiga saab lähemalt tutvuda veebilehel: www.motomess.ee.