1. Abimees stressirohkel päeval

Meil kõigil on hetki, kui tunneme, et kõik kasvab üle pea ning väljapääsu ei paista kuskil. Sellistel hetkedel on hea võtta korraks aeg maha ning ka sellega saab nutikell sind aidata. Fitbit Versal on näiteks sisseehitatud andur, mis sinu hingamist jälgib ning annab vajadusel märku, kui oleks targem korraks kõik muu tahaplaanile jätta ja hingamisele keskenduda. Kui tunned ise, et vajad abi rahunemiseks, on Versal kohene valmidus vastavalt sinu hingamise rütmile sobiv harjutus kokku panna ning sind sellest läbi juhendada.

Fitbit

2. Motivatsioon olla aktiivsem

Nutikell on hea abimees leidmaks terve päeva jooksul motivatsiooni püsti tõusta ning rohkem liikuda. Oma päevased eesmärgid saad ise paika panna ning kell aitab sul nendeni jõuda, üks samm korraga. Lisaks aitab kell hoida sind aktiivsena, tuletades päeva jooksul meelde, kui oled liiga pikalt istuma jäänud ja peaksid endale lubama puhkepausi. Kord tunnis püsti tõusmist ja liikumist meelde tuletavad teavitused pole kasulikud ainult 10 000 sammu täissaamiseks vaid lubavad end korraks tööst välja lülitada ja seejärel värskema meelega tagasi sukelduda.

3. Treener sinu randmel

Personaaltreeneri palkamine võib tihti olla kulukas ning graafikute klapitamine trenniaja leidmiseks veelgi keerulisem. Hea lahendusena on tänapäeval nutikellade üheks funktsiooniks ka kella poolt juhendatavad treeningud. Näiteks Fitbit Versa treeningprogrammide hulka kuulub muuhulgas kõhulihastele suunatud treening ning seejuures jälgib kell kogu sessiooni vältel sinu pulssi ja hingamist, ülesandeid vajadusel korrigeerides.

Fitbit

4. Parem unekvaliteet

Me kõik teame, et kvaliteetne uni on ülimalt oluline. Enesetunde järgi on aga keeruline une kvaliteeti hinnata ning võimatu selgitada välja väsimuse põhjuseid. Mitmed nutikellad jälgivad lisaks muudele asjadele ka sinu und ning annavad igal hommikul detailse ülevaate möödunud öö unetsüklitest ning une kestvusest. Soovi korral saad seadistada nutikella sulle meelde tuletama aega magama minekuks, et saaksid end maksimaalselt välja puhata.

Fitbit

5. Stiilne ja praktiline

Igaks olukorraks sobivaid ajatuid aksessuaare on alati raske leida. Nutikell on aga stiilne täiendus igale riietusele ning seejuures ka väga praktiline. Kõik sinu mobiiltelefoni tulevad teavitused kajastuvad ka sinu nutikellal ja nii saad lihtsa vaevaga hoida end toimuvaga kursis. Kellal kajastuvad ka kõned ja sõnumid – seeläbi võid sõbrale vastata kasvõi basseinis ujudes. Uuel Fitbit Versal on ka naiste tervise platvorm, mis annab hea ülevaate sinu tsüklist.

Jaga
Kommentaarid