“Meeldib, et viimasel ajal on Õllesummer rohkem Summer ja ka minu kontsert tuleb suviselt lõbus. See on ajastatud täpselt nii, et teistel lavadel minu ajal suuremat mürglit ei toimu,” räägib Chalice oma esinemisest. “Lisaks – kunagi 15 aastat tagasi tutvusin Õllesummeril Vaiko Eplikuga - ehk seekord leian veel mingi uue ägeda sõbra juurde.”

Õllesummer Festival on kokku viinud näiteks ka Mahavoki ja HU?. “Me saime tuttavaks Lauluväljakul, kui eelmisel korral Õllesummer Festivalil esinesime. Tulime väravatest sisse ja kuulsime, et keegi laulab “Mägede häält. Sealtpeale oleme koos HU?-ga mitmeid kordi koos esinenud,” räägib Heini Vaikmaa Mahavokist.

Chalice esineb Mionetto veini- ja jazziaias kell 19.30. Peale teda astuvad lavale veel Funkifize & Eva Vaino ning laulab Renae Rain DJ Hannes Kalamäe saatel.

Mackie’s Of Scotland lava võõrustab täna Kurjamit ja Reketit. B-Laval esinevad Getter Jaani, Black Velvet ja Caater. Retro FM rõõmustab publikut Kõrsikute ja James Werts World Projectiga. Rummikuuris häälestab publiku nostalgialainele Nancy.

Pealaval toimub enneolematu Tommy Cash XXL Live, mida soojendab Elephants From Neptune.