“Vastab tõele, alguses tegime terve bändiga endal õhtu vabaks, aga siiski kuidagi juhtus, et sattus sellele päevale üks live. Aga ikkagi, ka selle puhul oli tingimus, et peame jõudma Kasabiani kontserdil enne ära käia,” naerab Hendrik Sal-Saller.

Kasabiani loominguni jõudis Sal-Saller läbi oma poja: “Mina tutvustan temale vanemat muusikat ja tema minule uuemat. Ta võis olla siis umber 7-aastane. Olin seda bändi kuulnud küll, aga polnud varem süvenenud. See lugu, mis taas minu tähelepanu köitis, oli “Underdog”. Selline hüpnootiline ja kaasakiskuv britpop.”

Hendrik Sal-Salleri jaoks on see esimene Kasabiani live. Varem on ta bändi esinemisi vaadanud vaid kontsertsalvestistena: “Nende kontserdid viitsin alati lõpuni vaadata, nad kannavad laval väga hästi välja ja annavad head energiat. Olen täiesti kindel, et peale nende Tallinna live'i anname omaenda kontserdi topeltlaenguga!”

Kasabiani Õllesummer Festivali kontsert tõotab tulla väga populaarne ka naaberriikide kodanike seas, sest Tallinn on Põhja-Euroopa ja Baltikumi regioonis bändi ainuke esinemispaik! Ansambel lendab kohale Prantsusmaalt ja lahkub hiljem Inglismaale, Glasgowsse. Lähim kontsert Eestile antakse Ungaris, mainekal Szigeti festivalil, kuid valdav osa tuuri liigub Inglismaal, Saksamaal, Hispaanias, Itaalias ning Jaapanis. Kontsert antakse ka legendaarsel Mountreux Jazz Festivalil Šveitsis.

Pileti 5. juulil toimuvale KASABIANI kontserdile Tallinna Lauluväljakul saad osta SIIT. Lisaks neile esinevad Õllesummer Festivali pealaval HURTS (UK), ЁLKA (RU) ja TOMMY CASH (EST).

Kuula Hendriku lemmiklugusid Kasabianilt: